Over jullie en mij

Ieder tuinontwerp is als het goed is een feestje. Móet een feestje zijn, voor mij, voor mijn opdrachtgevers, voor jullie. Het is heerlijk om een tuin te ontwerpen waar mensen blij van worden. Er zijn zo veel mogelijkheden.
Elke tuin is weer anders, want ieder mens is anders en iedereen gebruikt de tuin op een andere manier. De een wil kleur, de ander rust, de een wil vooral leven in de tuin, een ander wil juist eten uit de tuin…

Ieder tuinontwerp is als het goed is een feestje. Móet een feestje zijn

Het leukste, vind ik, is erachter komen wat mijn opdrachtgevers willen. Om te ontdekken wat er in jullie hoofden speelt, omdat o zo vaak jullie eigenlijk niet precies weten wat jullie willen met de tuin. Dat is niet alleen mijn lol, het is ook mijn kracht. Ik ben het die kan helpen om een buitenruimte te scheppen waar jullie blij van worden. Een tuin die altijd interessant is om naar te kijken, die jullie plezierig prikkelt, waar je graag in zit en graag doorheen wilt lopen om steeds weer iets nieuws te ontdekken. Ieder jaar is de tuin weer een klein beetje anders want planten zijn niet statisch, zelfs bomen niet, ze groeien, ze bloeien, ze verkleuren, ze gaan slapen en al doende blijven ze verbazen.